![]() |
|
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Mesaj Sayısı: 8,370 Ruh Halim:
Aktiflik: 100% Bağlı Kalma: 99% | Üyelerden Bir Kaç Rica Forumu forum yapan özellikler katılım ve paylaşımlardır...bizde ailemim yönetimi olarak buna önem verdik her zaman...Bu nedenle öncelikle forumumuzdaki paylaşım ve katılımların son günlerde gözle görülür bir şekilde fazlalaştığı için mutluluğumuzu dile getirmek isteriz yönetim adına... Yalnız yönetimdeki görevli arkadaşlar olarak sizden 3 küçük ricamız var arkadaşlar... 1) Konu açarken lütfen tarama yaparak açalım; artık bunun için çok pratik eklentilemiz de eklendi foruma...Başlık yazdığınız yazının yanında dikkat ederseniz AÇILMIŞ KONULARI KONTROL et yazılı olan bir buton bulunmakta...Konu başlığını yazdıktan sonra buraya tıklayarak açtığınız konunun daha evvel açılıp açılmadığını kontrol edin ki hem sizin emekleriniz boşa gitmesin, hem de bizim zamanımız konuları çöpe taşımakla ve kilitlemekle geçmesin boş yere, sizlere daha yeni güzellikler sunabilmemiz için vaktimiz kalsın... Butondan ayrıca bir kontol yöntemi daha var...Konu açtıktan sonra sayfanın en altına inerseniz; Benzer Konular başlıklı bir liste göreceksiniz...Burda açtığınız konunun aynısı var ise kendi açtığınız konuyu kendiniz silebilir; yapamıyorsanız da linkleri görevli arkadaşlarımıza Pm yolu ile iletebilirsiniz.... 2) Konu açarken lütfen başlıklardaki kelimelerin doğru yazılıp yazılmadığına, büyük harf ve küçük harf kullanımına dikkat edelim...Böylelikle hem göze daha hoş bir görüntü sağlanır, hemde konu ararken daha kolay bulunabilir... 3) MP3, Müzik albümleri, resim vs. şeklinde upload edilerek foruma link sunan arkadaşlarımızdan ise ricamız ; lütfen forum kuralları gereği linkleri gizleyelim...Link gizleme resimli bir şekilde TUGBA arkadaşımız tarafından anlatılmıştı; tarama yaparak bu anlatımdan faydalabilirsiniz veya pm yoluyla görevli arkadaşlarımızdan yardım isteyebilirsiniz.... Sevgi ve Saygılarımızla... Alemim.net Yönetimi
__________________ BiZ 3 KiŞiYiZ; KeYFiM, BeN ve KaHYaSi... ![]() ![]() ![]() Konu n@r_cicegi tarafından (14.06.08 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |