![]() |
|
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Mesaj Sayısı: 8,368 Ruh Halim:
Aktiflik: 100% Bağlı Kalma: 99% | Alıntı:
Sizce Türkiye'de trafik kuralları dahil neden kurallara uymada zorluk yaşanır ? Fikir ve paylaşımlarınızı bekliyorum..Kolay gelsin...
__________________ BiZ 3 KiŞiYiZ; KeYFiM, BeN ve KaHYaSi... ![]() ![]() ![]() | |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| PC Neden Çöker? | KaCaK | BiLgi Bankası | 1 | 07.05.08 05:50 |
| Neden Baba ??????? | piyenses | Türk Kültürü ve Türk Tarihi | 0 | 29.04.08 21:16 |
| Neden PHP? | n@r_cicegi | Webmaster Sayfası | 0 | 15.03.08 22:53 |
| Şubat Neden 28 Gün? | n@r_cicegi | Meraklı Bilgiler | 1 | 10.03.08 21:30 |
| Emniyet kemeri takmama bahaneleri | aCheLia | Komik Yazılar | 0 | 01.03.08 16:10 |
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@alemim.net adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |