![]() |
|
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Üyelik tarihi: Mar 2008 Durumu: Nerden: GaLaTaSaRaY CaMiaSıNDaN... Mesaj Sayısı: 2,563Hobisi: YoGa&HıZ&FuTßoL Ruh Halim:
Aktiflik: 66% Bağlı Kalma: 91% | Yeter artık defoLup gidiyorum... ßugüne kadar sizLeri sacma sapan geyik muhaßßetLerimLe vaktinizi aLdıysam hepinizden tek tek özür diLerim...ßu msjı okuycagını ßiLiyorum... ßaska nediyeßiLirim ki sana? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :si nir![]() ![]() ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yeter Artık Herkese Seni Seviyorum demeyin | hAkAnN | Özlü Sözler (Genç) | 1 | 10.07.08 05:08 |
| Yeter!.... | Melegimm20 | ŞiirLer | 3 | 10.06.08 17:30 |
| Gidiyorum | GuLCe | Resimli Şiirler | 0 | 15.04.08 21:26 |
| varligin yeter | CaTLaQQQ | Video Klipler | 1 | 16.03.08 04:39 |
| Gidiyorum | GuLCe | Aşka Dair | 0 | 03.03.08 23:39 |
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@alemim.net adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |