![]() |
|
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Üyelik tarihi: Jun 2008 Durumu: Nerden: Kayip Sehir Oder Virane Sehir!. Mesaj Sayısı: 1,122 Ruh Halim:
Aktiflik: 10% Bağlı Kalma: 57% | Selamun Aleykum!.. Her Vedada icimi Bir Hüzün Kaplamistir,Bu Forumdada Degismedi!..Kisa Süreligine Tatile Gidenlere Bile Üzüldüm!..Bu üzüntümün Sebebi ise Sizlersiniz!..Abartisiz Sizlerin Samimiyeti Ve Sicak Kanliligidir!.. Bir Parca Ararken Burda Kalacagimi Aklimin Ucundan Bile Gecirmeden Üye Oldum!..Yine Sizlerin Samimiyetinden Dolayi Yaklasik 5 Haftadir Aranizdaydim!.. Sahsi Almis Oldugum Bir Karardan Dolayi Cok Kisa Bir Süre Sonra Aranizdan Ayriliyorum!..Bunun Sebebi Belirttigim Gibi Sahsim Adinadir Hic Kimse Sorumlu Degildir Zira Ben Burada Sevgi Ve Kardeslikten Baska Birsey Bulmadim bunun icin Ayrica Hepinize Tesekkür Ediyorum!.. ![]() Buradaki Her Bir kisi ile irtibat Halinde Olmam Mümkün Degildir Lakin Hukukumun Oldugu Cok Degerli insanlar Var Burada Onlari Cok Özlüycem Sizlerden Ricam Bir Birinizin Kiymetini Biliniz!..Bazi Elektrikli Konulardan Kacininiz insan istemeyerek Konunun Verdigi pozitif Enerji ile Karsisindakini Bilincsizce Kirabiliyor!..Bunlara Hic Gerek Olmamali!..Buradaki Sevgi,Saygi Ve Kardeslik Cok Güzel Ve inaniyorumki Bu Güzellikler Artarak Devam Edecek Sizlerin Sayesinde!.. Konu Ayrilik Olunca Kelimeler Tükeniyor Cümle Kurmada insan Zorlaniyor Sucu lisan etmis isek affola!..inanin Suanda Cok Zor yaziyorum!.. Zira Suanda Moralim Eksinin Altinda Erzurum!.. Buradaki Her Bir Kisi Benim Gözümde Cok Degerlidir!..Bilerek yada Bilmeyerek Kirdiklarim Olduysa (insaALLAH Olmamistir) Yada Sebebini Ben Bilmeden Bana Kizan olmus Ise Herkezden Ayri Ayri Özür Diliyorum!..Ziraa Buradaki Tek Bir Kisiyi Bilerek inciltmem SÖZ KONUSU OLAMZ!.. Simdi Sizlerden Son Bir Ricam Olacak Sizin icin Bir Kac kelime Yazmaktir Belkide Ama Benim icin Cok Önemli Birsey!.. Lütfen Hakkinizi Hepiniz Helal Ediniz!.. ![]() Vollmond
__________________ "Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye, Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!.. _____________________ Dügümlenirken Uzun Yollarin Ufukta Ucu, Bugünde Gelmedi Hasretle Beklenen Yolcu! N.F.K Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara, Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |