![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Kayip Sehir Oder Virane Sehir!.
TEşekkür Et: 152
65 Mesajına 96 Kere Teşekkür Edildi
Time Spent Online: 2 Days 16 Hours 40 Minutes 2 Seconds | Üye Fotograflarindaki Konumda Yorumlar Yapildi Karsilikli Güzel Temennilerde Bulunuldu Bunlarin Hepsi Hosdu!.. Takii Sevgili Mod Yazmis Oldugum Bir Msja Yorum Yapana kadar!.. Sevgili Mod Öyle Bir Yorum Yaptiki Resmen Okuyanlari Sok icerisinde Birakti!.. Okadar Kisi Okudu O Msji Hic Kimse sevgili Mod Gibi Yorumlamadi!.. Kesinlikle Sevgili Mod Baska Alemde Yasiyor Yorumlari Yaptirdi!.. Bu Yorum Kendisine Yakistimi Bilemiyorum Ama Alemimin Moduna Kesinlikle Yakismadi!.. Konuya Yorum Yapan Bir Kardesim Yakisiklisin, Hossun Ama Benim Kadar Karizma Degilsin Dedi Ve Güldü..Yani Espri Yapti!..Benim Cevabimda espriliydi!..Ben Dogustan yakisikliyim Karizmaya ihtiyacim Yok Dedim Ve Güldüm!..evet espriye Espri ile Karsilik Verilmisti..Bunuda Okuyan herkez Böyle Yorumladi Taki Sevgili Modun Yorumu gelene kadar!.. Ve Basladi Sevgili Mod Hakaretlerine, dediki Kendini begenmezlik Yapma Benim espri Yaptigim Ve Kendisi Disinda Bunu espri olarak Yorumlayan Herkeze inat,Kendini Begenmislik yaparak seviyeni belli ettin!.. Bu Kelime Cok Agirdi!..hangi Yönden okursaniz okuyunuz sagdan Soldan yukaridan asagidan Espri Oldugu Hersekilde anlasiliyor Ve Gülücüklerde Bunun ispati oluyordu!..Buna ragmen Kötü Bir Kelime Kullanmadim Zira Sevgili Mod Beni Hicmi Hic tanimiyordu tanisaydi Bu Sekilde Yazmazdi Diye Düsündüm!..Ve Bundan sonra gelen Her Mesajida ayni Küstahliktaydi!..Gereksiz Yere Ders Vermeye calsitigi konular ile Yorumlari Hic Bir Msji ile Bagdasmadi Ve Bu Onun Samimiyetsizligini Gösterdi!.. Dediki Sevgili Mod Burasi Bir aile Bir Birinizi Kirmayin!..Sevgili Mod Bu Msji yazana kadar Hic Kimse Kirilmamisti!.. Yani Huzuru Bozan Sevgili mod Oldu!.. Dediki Yazdiklarinizla seviyenizi düsürmeyiniz!..Ama Kendi yazdiklari Düzeltildi Ve Silindi!.. Seviyesini Düsüren Kendisi Oldu!.. NeKadar Garip Degilmi Alemime Mod Olmus Birinin Yazilari silíniyor Yanlis Cümleler Kurdugu icin Bence Cok Garip!..Ondan Sonra cikiyor Ve Ben Özür Dileyecek Birsey Yapmadim Diyerek Bu Sözüne kendisi Bile inanmiyor!.. Kendini insanlardan Büyük Gösterme dedi!..Sadece ortami Yumusatmak icin Huzurun Bozulmamasi icin Yazdigi hakaretleri Silen Sayin Admine Benim yazilarimi editlemeden haberim olsun Diyerek Bunuda kendisinin yaptigni Gösterdi!.. Dediki Birakin insanlar Sizi Yorumlasin Büyütsün!.. Sevgili Mod Herkez okudu Ve Yorumunu Yapti Siz Hic Merak etmeyiniz!.. Cok Merak ediyorum Bir Mod Böyle Rahat Nasil Huzur Bozuyor!.. _________________ Simdi konuyu Buraya Tasimak istemez Ama kimse Haksizlik Karsisinda Susmami beklemesin Lütfen!.. Burdan yönetime Sesleniyorum yapilanlar Ortadadir!.. Sevgili Modun Alemimden Özür Dilemesini Talep ediyorum!.. Konu kapandi Bir Cok insanda Su Önyargi olustu Sanal ortamlarda!..Yönetim Güclü ya, Yetki Yönetimin elindeya istedigi Zaman Konuyu Kapatir Ve Haksizda Olsa Yönetim her Zaman Haklidir!.. Hersey Ortadadir ben adalet istiyorum!..diger sana Ortamlardan Alemimin Farkini Görmek Istiyorum!.. Saygilar
__________________ "Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye, Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!.. _____________________ Dügümlenirken Uzun Yollarin Ufukta Ucu, Bugünde Gelmedi Hasretle Beklenen Yolcu! N.F.K Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara, Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!.. Konu Vollmond66 tarafından (23.07.08 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Sponsored Links |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |