![]() |
|
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: Boğazın İncisi, Avrupa'nın Birincisi (İstanbul) Mesaj Sayısı: 8,586Hobisi: Müzik, Sinema, Tiyatro, İnternet, Bilgisayar, Photo Shop, Tarih say say bitmez :=) Meslek: Ne iş olsa yaparım abi:p Ruh Halim:
Aktiflik: 95% Bağlı Kalma: 99% | Bu konu da, genel sağlık bilgilerini ulaşabilir, hastalıklara önlem metodlarını öğrenebilirsiniz. Genel Sağlık Konu Başlıkları 1) Allerjik Nezle Deyip, Gemeyin! 2) Tiroit Bezinin Aşırı Çalışması (Hipertiriodizm) Graves Hastalığı. 3) Tiroid Nodülleri ya da Nodüler Guatr 4) Astım 5) Tüberküloz (Verem) 6) Bademcik ve Genizeti 7) Ses Kısıklığı 8) Burun Tıkanıklığı 9) Ani Yüz Felci 10) Hemoroid 11) Saç Dökülmeleri 12) Ayaklarda ki Mantar Hastalıkları 13) "Ben"ler 14) Güneş Işığı ve Zararlarından Korunmanın Yolları 15) Uçuk (Herpes) 16) Saç Kepeklenmesi 17) Sedef Hastalığı ve Tedavisi 18) El Egzamaları 19) İdrar Yolu Enfeksiyonları 20) Mesane Kanseri 21) Böbrek Kanseri 22) Apse 23) Akılcı İlaç Kullanımı 24) Doğru İlaç Kullanımı 25) Bilgisayar Kullanımı ve Sağlık
__________________ BiZ 3 KiŞiYiZ; KeYFiM, BeN ve KaHYaSi... ![]() ![]() ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@alemim.net adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |