![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | Okey Oyna | PoSoFChat | MP3 | Turk Chat Sohbet | Sohbet | Chat Sohbet | Radyo Canlı Radyolar Dinle | Chat |
| |||||||
| Kayıt ol | Video Directory | aLeMiM Paylasim Forumlari | Forum Rules | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Arcade | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: Boğazın İncisi, Avrupa'nın Birincisi (İstanbul) Mesaj Sayısı: 8,729Hobisi: Müzik, Sinema, Tiyatro, İnternet, Bilgisayar, Photo Shop, Tarih say say bitmez :=) Meslek: Ne iş olsa yaparım abi:p Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 99% | İlkyardım, acil yardım hususunda bilinmesi elzem konular. İlkyardım Konu Başlıkları 1) Biyolojik Silahlar, İlkyardım ve Acil Yardım 2) Nükleer Silahlar, İlkyardım ve Acil Yardım 3) Kimyasal Silahlar, İlkyardım ve Acilyardım 4) Yanık, Donma ve Sıcak Çarpmasında İlyardım 5) Bilinç Bozukluklarında İlkyardım 6) Kırık, Çıkık ve Burkulmalarda İlkyardım 7) Zehirlenmelerde İlkyardım 8) Hayvan ve Böcek Isırmalarında İlkyardım 9) Göz, Kulak ve Buruna Yabancı Cisim Kaçmasında İlkyardım 10) Boğulmalarda İlkyardım 11) Hasta / Yaralı Taşıma Yöntemleri 12) Kanamalarda İlkyardım 13) Temel Yaşam Desteği 14) Yaralanmalarda İlkyardım 15) Hasta veya Yaralının ve Olay Yerinin Değerlendirilmesi 16) Genel İlkyardım Bilgileri 17) Zehirlenmeler 18) Solunum Yolu Tıkanması 19) Su Boğulmalarında İlkyardım 20) İlkyardım Kâideleri
__________________ BiZ 3 KiŞiYiZ; KeYFiM, BeN ve KaHYaSi... ![]() ![]() ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@alemim.de adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |