![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | Okey Oyna | PoSoFChat | MP3 | Turk Chat Sohbet | Sohbet | Chat Sohbet | Radyo Canlı Radyolar Dinle | Chat |
| |||||||
| Kayıt ol | Video Directory | aLeMiM Paylasim Forumlari | Forum Rules | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Arcade | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Mesaj Sayısı: 3,497 Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 99% | Sanki hiçbir şey olmamış gibi. Sanki kapatma davası açılmamış, sanki 4 aydır her dalda belirsizlik yaşanmamış... Sanki kapanacak-kapanmayacak diye her gün papatya falı açılmamış... Öyle veya böyle, mahkeme üzerinde baskı kurmaya sanki hiç kalkışılmamış. Siyasetçiler, yazarlar, çizerler, hatipler, sanki hiç kıyasıya kavga etmemiş gibi... büyük bir unutkanlıkla hayata aynen devam ediyoruz. *** Ben zannettim ki muhalefet cephesi şimdi gayet centilmence çıkıp diyecek ki: - Geçmiş olsun arkadaşlar... Ama bundan sonra siyasetin beceremediği işleri yargının başına yıkmayalım. Geliniz, yeni düzenlemeler yapalım. Ve ben zannettim ki, iktidardakiler de şimdi çıkıp diyecek ki: - Yargıyı meşgul ettik... Hem özür dileriz, hem de ucuz atlattığımız için yüce mahkemeye teşekkür ederiz... Bundan böyle yeni bir sayfa açacağız. Hayır. Biri öbürüne sabıkalı diyor, öbürü de o’na sen kendi siciline bak diyor. Hâlâ mı? Ama yeter artık. *** Canımı sıkan bir başka şey daha var. Karar saat kaçta açıklandı? 18.00’de. Ama ben maçın 6-5 biteceğini saat 13.00’te öğrendim. Hem de Bodrum’da. Nasıl öğrendim? Ankara’daki arkadaşlardan, telefonla. Onlar nasıl öğrendi? Bilmiyorum. Ne kadar ciddiyetsiz bir millet olduğumuzu düşüne düşüne döndüm İstanbul’a... Bereket ki THY uçağının hiç rötar yapmayıp dakikası dakikasına kalkması, beni mutlu ve teselli eden bir ciddiyet olarak girdi anılarıma. Güzel bir tatildi. 4 aylık belirsizliği ve gerginliği, Bodrum’un sularına gömüp öyle geldim. Taze bir başlangıç olur inşallah. Rauf TAMER 01.08.2008 Hürriyet
__________________ Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!.. M.Akif Ersoy |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |