![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Mesaj Sayısı: 3,706 Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 98% | Cumhurbaşkanı Gül, bugün yaptığı açıklamada “Türkiye, demokrasinin bütün kurumlarıyla işlemekte olduğu bir hukuk devletidir. Hükümetin ülkenin öncelikli gündem maddeleri üzerinde daha fazla odaklanmasını gerekli görüyorum” dedi. Anayasa Mahkemesi’nin dün akşamüstü açıkladığı AK Parti kararının ardından Cumhurbaşkanlığı’ndan kararla ilgili açıklama yapılmayacağı duyurulmuştu. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kamuoyuna duyurulmasını istediği bir açıklama yayınladı. Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye, demokrasinin bütün kurumlarıyla işlemekte olduğu bir hukuk devletidir. Bütün kurumlarımız, Anayasa’dan kaynaklanan görevlerini yerine getirmektedirler. Bu tespitler, son aylarda yaşanmış olan siyasi ve hukuki tartışmalar ve süreçler bakımından da geçerlidir. Önümüzdeki dönemde, başta hükümet olmak üzere herkesin, uluslararası siyasi ve ekonomik gelişmeleri de dikkate alarak, ülkenin öncelikli gündem maddeleri üzerinde daha fazla odaklanmasını gerekli görüyorum. Bu öncelikler arasında, terörle mücadelemizde nihai başarıya ulaşılmasını, ekonomik-siyasi reform süreçlerinin devamını, AB ile tam üyelik müzakerelerinin tamamlanmasını ve dış politikadaki barışçı çabalarımızın sonuç vermesini saymak mümkündür. Bu amaçla, toplumumuz içindeki iletişimin, güvenin ve uyumun daha da güçlendirilmesi suretiyle, hep birlikte çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Söz konusu önceliklere yoğunlaşmamızın, ülkemizde istikrar, güven ve refahın pekişmesine, Türkiye’nin uzun vadede de öngörülebilir bir ülke özelliğini korumasına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.” ntvmsnbc
__________________ Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!.. M.Akif Ersoy |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |