![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Mesaj Sayısı: 3,706 Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 98% | Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ergenekon savcısı Zekeriya Öz hakkında yapılan suç duyurularının incelendiğini söyledi. Yargı mensuplarının tartışma ortamında bulunmasını doğru bulmadığını söyleyen Şahin “Yargıyı ve yargı mensuplarını rahat bırakın” dedi. Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Yargıtay ve Danıştay üyeliklerine yeni seçilen üyelerin mazbata alma ve cübbe giyme töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şahin, Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkındaki şikayetlere ilişkin soruşturma açılmasına izin verilip verilmediğinin sorulması üzerine, şunları söyledi: “Önemli sorumluluklar üstlenmiş ve geceli gündüzlü çalışan hakim ve savcı arkadaşlarımızı rahat bırakmamız gerekir. İçinden geçtiğimiz şu dönemde, yargı mensuplarının hep tartışma ortamında bulunmasını doğru bulmuyorum. Yargıyı ve yargı mensuplarımızı rahat bırakın.” Şahin, “İsmini zikretmeden söylüyorum. Günde 10 bine yakın hakim ve savcı arkadaşımızla ilgili onlarca buna benzer şikayetler gelir. Bunlarla ilgili hangi prosedür uygulanıyorsa herkes için aynı prosedür uygulanır” diye konuştu. Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkındaki bütün şikayet dilekçelerinin Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’nde olduğunu ifade eden Şahin, “Yasa ve yönetmelikler gereği yapılması gerekenler yapılacaktır” dedi. Şikayetlere ilişkin soruşturma açılması için “Bakan oluru” verilip verilmediğinin sorulması üzerine de Adalet Bakanı Şahin, “Benim onayıma sunulma noktasına gelmişse sunulur ve gereken yapılır” yanıtını verdi. ntvmsnbc
__________________ Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!.. M.Akif Ersoy |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |