![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: Günes oLmayan Yerde Mesaj Sayısı: 9,013Hobisi: folklör sinema yüzme tenis Meslek: student Ruh Halim:
Aktiflik: 85% Bağlı Kalma: 99% | Başbakan Erdoğan, Key Hesaplarının 8.5 Milyon Hak Sahibine Faiziyle Birlikte Toplam 2 Milyar 855 Milyon YTL Olarak Ödeneceğini Bildirirken, Türkiye Kamu -Sen, 1999 Yılı Sonunda Emlak Gyo'ya Devredilen 395.7 Milyon YTL'lik Bakiyenin Hazine İhalelerinde Değerlendirilmesi Durumunda 2007 Sonu İtibariyle 5 Milyar 103.2 Milyon YTL'ye Ulaşması Gerektiğini Hesapladı. Türkiye Kamu-Sen, konut edindirme yardımı (KEY) hesaplarının tasfiyesi kapsamında hak sahiplerine yapılacak ödemenin, olması gereken tutara göre yarı yarıya daha düşük olacağını bildirdi. Konunun takipçisi olacağını bildiren Türkiye Kamu-Sen, hak sahiplerine ödemelerin başlamasından itibaren, konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8.5 milyon hak sahibine ödenek KEY birikimlerinin toplam tutarını 2 milyar 855 milyon YTL olarak açıklarken, Türkiye Kamu-Sen 1999 yılı sonunda Emlak GYO'ya devredilen 395.7 milyon YTL'lik bakiyenin Hazine ihalelerinde değerlendirilmesi durumunda 2007 sonu itibariyle 5 milyar 103.2 milyon YTL'ye ulaşması gerektiğini hesapladı. Türkiye Kamu-Sen'den yapılan açıklamada, 395.7 milyon YTL'lik KEY hesabının 1999 sonunda Emlak GYO'ya devredildiği anımsatılarak, Hazine ihalelerinde oluşan yıllık bileşik faizin anılan yıl yüzde 36.2, 2001'de yüzde 99.6, 2002'de yüzde 62.7, 2003'te yüzde 46, 2004'te yüzde 24.7, 2005'te yüzde 16.3, 2006'da yüzde 18 ve 2007 yılında yüzde 16.7 olduğuna dikkat çekildi. Türkiye Kamu-Sen'in hesaplamasına göre söz konusu birikimlerin Hazine faiz oranlarıyla nemalandırılması durumunda yıllar itibariyle olması gereken nemalı tutarları şöyle: Kaynak : Son Dakika
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanmasam!.. Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra, Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım.. İnanmasam!!.. Bıraktığım yol tekrar bana dönerken, Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim.. İnanmasam!!!.. LâL olmazdı bakışlarım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın ELif HaLi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |