![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: Günes oLmayan Yerde Mesaj Sayısı: 9,009Hobisi: folklör sinema yüzme tenis Meslek: student Ruh Halim:
Aktiflik: 88% Bağlı Kalma: 99% | Kuzey Buz Denizi'ndeki Bir Kutup İstasyonu, Üzerine Kurulduğu Buzulun Erimesi Nedeniyle Tahliye Ediliyor. Kuzey Buz Denizi'ndeki bir kutup istasyonu, üzerine kurulduğu buzulun erimesi nedeniyle tahliye ediliyor. Norveç'in NRK Televizyonu'nun haberine göre Rus yetkililer, Rus araştırmacıların görev yaptığı bu istasyonun acilen tahliye edilmesine karar verdiler. Rusya Kutup Kaşifleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Vladimir Strugatski, NRK'ya yaptığı açıklamada, “İstasyonu derhal tahliye etmemiz gerekli” dedi. Norveç'e bağlı Svalbard takımadasının 120 kilometre yakınındaki istasyonun üzerine inşa edildiği buz kütlesinin çok büyük oranda eridiği ve 2007'nin eylül ayında 15 kilometre olan buzulun yüzölçümünün bugün 600 metreye dek düştüğü belirtiliyor. Strugatski, kutup istasyonunda 20 kadar Rus araştırmacının görev yaptığını, geçen yıl eylül ayında bölgeye giden araştırmacıların normalde gelecek eylül ayına dek istasyonda kalmalarının planlandığını kaydetti. Kaynak : Son Dakika
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanmasam!.. Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra, Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım.. İnanmasam!!.. Bıraktığım yol tekrar bana dönerken, Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim.. İnanmasam!!!.. LâL olmazdı bakışlarım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın ELif HaLi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |