![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Üyelik tarihi: Mar 2008 Durumu: Nerden: gυявєттєи Mesaj Sayısı: 732 Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 95% | Çek Cumhuriyeti galibiyetemizin ardından sevinç gösterilerinde kafasından vurulan İzel taburcu oldu. İzel, "Bugün 5-0 kazanalım ama ben bir daha dışarı çıkmam" dedi... ![]() Evinin bahçesinde aniden yere yığıldı Sefaköy'de dedesinin evinde yaşayan İlköğretim okulu öğrencisi İzel Edebalı, geçen pazar milli takımın tur atlamasıyla sevinç gösterilirini izlemek için sokağa çıktı. Evin hahçesinde izleyen İzel, bir sure sonra kanlar içinde yere yığıldı. Kafasına mermi isabet etmiş İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edilen küçük çocuğun kafasına bir mermi çekirdeği isabet ettiği anlaşıldı. Bugün taburcu oldu Ameliyat ile kurşun mermisi çıkarılan minik İzel, bugün hastaneden taburcu edildi. "Artık canım yanmıyor" Hastane odasında Babası Turgay Edebalı ve amcası Tuncay Edebalı ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan minik İzel, çok iyi olduğunu ve canının artık yanmadığını söyledi. "Çok korktum" Maçlardan sonra silah sıkılmaması uyarısında bulunan İzel, bebeğine sarılarak "Bu beni çok korkuttu. Başka çocukların da başına gelebilir. Ben Beşiktaşlıyım. Nihat'ın golüne çok sevindim. Dışarı çıktım havai fişekleri izlemek için. Bir anda kafama mermi çarptı yere düştüm" dedi. "Türkiye 5-0 kazansın ama ben bir daha dışarı çıkmam" Büyüyünce doktor olmak istediğini söyleyen İzel, Türkiye - Hırvatistan maçı ile ilgili olarak da "Bu akşamki maçı Türkiye 5 - 0 kazansın. Bu akşam havaya silah sıkılmasını istemiyorum. Maçlardan sonra bir daha dışarı çıkmayacağım" dedi. Baba: Bu bir terördür Baba Turgay Edebalı ise kızının yaralanmasına sebep olanlara da tepki göstererek, "Bu bir terördür. Kolay kolay önlenemez. Yarın bir başkaları hastane başında koşturmasın yaralanmasın ölümler olmasın. Bu olaydan sonra mahzen bulsam maçlarda mahzene gireceğim. Hatta evimin altına mahzen yaptırmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu. "Burası Irak mı Filistin mi!" Amca Tuncay Edebalı ise olayı "vahşet" olarak nitelendirerek, "Biz Irak ya da Filistin'de yaşamıyoruz. Metropol şehri İstanbul'da yaşıyoruz. Başımıza gelen bu olayı şiddetle kınıyorum. Milli maçı yenelim ama patlayıcı silahlar kullanmayalım. Bizim canımız yandı başkalarının ki yanmasın. Emniyet bu konunun üzerinde dursun cezalar ağırlaştırılsın" dedi.
__________________ _______________ ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |