![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: uzaydan Mesaj Sayısı: 908Hobisi: giciklik Meslek: tamirci Ruh Halim:
Aktiflik: 7% Bağlı Kalma: 99% | Ben senden çok mu şey istedim.. Sadece mutluluk ve huzurdan başka.. Çok kötü bi günde karşıma çıkmıştın benim.. Rüzgarlı bi havada batmak üzere olan bi sandaldım ben Seni limanım olarak görüp sana sığınmıştım.. Hiçbirşey sormadan Hırsız mısın topal mı bilmeden sevmiştim ben seni Ben sevmelerimin bedelini hep ağır ödedim hem de her defasında; Canım acısa da,kalbim kırılsada hep sevdim Hiç vazgeçmedim sevmekten.. Herkesi kendim gibi gördüm bu yüzden hep yanıldım.. Sen ise her defasında yanılttın beni Çok kırıldım her defasında canımı acıttın Ben hala yaşadıklarımın etkisindeyim Üzerinden daha 1 ay geçmedi Her defasında beni üzmez anlayış gösterir yalnız bırakmaz dediğimde; Yine yanıldım.. Haftalardır yanıma gelmeni bekledim Artık beklemiyorum yollarını.. İlişki 2 kişilik yaşanır tek kişilik değil.. Ama ben her defasında tek başıma düşündüm bunları senle değil.. Aşk,sevgi dediğin eller gözler birleşince olur.. Msnde yazışınca yada webcam açınca değil.. Sen özgür kalmaya alışmıssın ama ben değil.. Bende sahiplenme duygusu var.. Eğer sen benimsen benimsindir gerisi umrumda olmaz.. Ama bu senin umrunda değildi..bunlar sana baskı gibi geliyordu.. Artık özgürsün aldım bütün baskılarımı senden.. Vazgeçtim senden artık.. Çocuk gibi ağlayan biri olmayacak hayatında Uykusuz kalmak istesende seninle oturucak birisi olmayacak.. Belki bana zor geldiği kadar sana zor gelmeyecek bu ayrılık.. bu arada sana bazı tavsiyelerim olucak; -sevdiğin insan ağlıyorsa bil ki senin için ağlıyordur onu küçümseme ve sırtını dönüp gitme o sana dayanmak için sevmiştir kötü gününde de iyi gününde de... -sevdiğin seni merak ettiğinde de kızma ona bir anne bile çocuğu 40-50 yaşına gelince bile merak eder bişeyi var mı diye.. -sevdiğini ihmal etme lütfen onu fazla özgür bırakma ve fazlada sıkma özgür kalınca herşeyi rahat rahat yapar aldatmayı bile.. -seviyorsanda sevdiğini belli et aşkım,cnm,seni seviyorum demekle sevgi gösterilmiyor.. -lütfen birisine evlenme teklifi ediceksen aracı kullanmadan yap bunu en azından senin sesinden duysun bunu msn nicklerinden değil!!! -ve de bir teklif yaptığın zaman bunun arkasında dur.. -herhangi bir tatilindede beni arama rahat olmak istemiyorum deme..bu zamanda köpeğinin,kedisinin sesini duymadan duramayanlar var sen bi köpek sahibi kadar bile olamazsın demessinler sana.. -bu kadar arkadaşlarının üzerine düşme olur mu ileride sana birşey olduğunda yada onlara ihtiyacın olduğunda bir tanesini bile bulamazsın çünkü onlar hep senin zayıf anına bakarlar acaba nasıl yıksam onu diye.. neyse artık veda zamanı..kendine çok iyi bak olur mu?.. ELVEDA |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |