![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: uzaydan Mesaj Sayısı: 908Hobisi: giciklik Meslek: tamirci Ruh Halim:
Aktiflik: 7% Bağlı Kalma: 99% | Sana anlatmaya calıştıgım bütün gerceklerimi yükleyip sırtıma ayagına toncarca agır yük baglayarak sevgimi askımı senli olan herşeyimi prangalarını acıp son veriyorum sana ... Kolay olmadı bunu yapmak inan dayanamadım ağladım bazen kendimden sakladım aşkımı korktum unutmam gerektigini düşünüp salıverdim denize gönlümü .... Korkma sakın seni cıkarttıktan sonra yüregimden kimseler girmeye çalışamayacak öyle ağır izler bıraktınki sen bende korkarım kanar kanar durmaz diye ... Acıyor yüregim ben bunu hep söylerim bedenime aid kimseler yok inan kalbime yer edinmeye kimsenin gücüde yetmez inan ... Ben seni unutmayı seçmemiştim aslında !!!! Sen zorladın bunu yapmama artık dayanamadıgımı anladım ben ,,,, Her seferinde bitti deyişlerin çınlıyor kulaklarımda çığlık atmak isterken dudaklarım iki kelime duymayı bekliyosun benden çığlık atıp hıçkırarak ağladığımı mı görmekmi istedi gözlerin ? Bunu asla göremeyeceksin sen nasılki gözündü büyük insandım ben küçülüp küçülüp ayaklarına kapanmaya halim yok hiç,,, Arama bende eski bakışlarımı sana bakarken dolabilen gözlerimi sakın arama gözlerim doluyo bu gün yine bunun sebebi yalnızlıktı sensizlikti .... Bazen kaçmakta istemiştim gölgemden yalnız kalmak için ama yalnız kalınca anlıyor ya insan tek oldugunu ben tek olamaya razıydım ama sensizlikti zor gelen yüregime ... Dayanmaya gücümün yetmedigi sendin yalnız Gitmeyiliz ikimizde artık Aşkı sevdayı kendimize aid olanı alıp yüreklerden gitmeliyiz Senden kalan hiç birşey kalmamalı bende .... Bavuluna eşyalarını koymaya çalışıyosun çok yazıkk ¿ O bavulu doldurman gerekenler eşyaların degildi senin ,,,, Kalbimden sök aşkını al Bana lazım olmayan bir o var Aşkımı sığdırabilirsen bavuluna al götür herşeyi yüregimden alıp ... oZAMAN izin verebilirim sana Şimdi çekip gidebilirsin !!!!! Neden diye sormam ... ALintidir... |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |