![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: istanbul Mesaj Sayısı: 4,810Hobisi: resim müzik yüzme Meslek: serbest Ruh Halim:
Aktiflik: 36% Bağlı Kalma: 99% | Gelmeyeceğini bile bile , inatla yinede Sana kurdum saatlerimi. Hepbir eksik yanım var seninle tamamlanmayı bekleyen. Ben seni bekledikçe geçmiyor zaman. Saatlerin tik takları gece ilerledikçe dahada artıyor.Hatta kulağımda hiç sevilmeyen şarkılar gibi çınlayıp duruyor. Sana kurdum saatlerimi. Saatler ilerlemiyor.Biliyorum ordasın , duyuyorsun.Feryatlarımı figanlarımı. Biliyorsun kalbimde bitmeyecek sevgin var.Hep bu yanımı kullanıyorsun zaten. Sevdikçe arsız bir sarmaşık gibi dolanıyorsun tüm bedenime. Zehirli bir sarmaşık senin sevdan. İnadına kırıcı,inadına yok edici... Gel gör ki ;Bir ben var benim içimde. Senin hiç tanımadığın. Tanımak bile istemeyeceğin.Gururum var. her şeyi acımadan yok edecek kadar güçlü. Benden dahada yok edici bir gururum var. İnan onun pençesinde hiç kıvranmak istemezsin. Senin benim kalbimi küçük gören erkekyüreğinin bile gücü yetmez ona. Onun yok ediciliğinde kaybolmak istemezsin. Ben sende yeni doğmuş bir bebeğin kokusunu bulmuştum.Kokladıkça ciğerlerime kadar işleyen . Nefes almama sebep bildim bebek kokunu . Şimdi ise kaybolmuş. Bebek kokun. Şeytandan ödünç alınmış bir koku kaplamış tüm bedenini. Çoktan bakirliğini kaybetmiş bedenin arınmalara muhtaç kalmış. Tüm varlığını harcamışsın , bilinmeyen ,tanınmayan bedenlerde. Üzgünüm affedemem seni. İhanetinin bedeli ödenmeli. Ne kadar uğraşsan çıkmaz üstünden ihanetin kokusu. Sana kurdum saatlerimi ….Gelmeyeceğini bile bile. Bu sefer Aşk için kurmadım saatleri , gelişinde sana sarılıp da , ciğerlerime kadar çekmeyeceğim kokunu. Küçük oyunlar oynamayacağım seninle. Değil mi ki sen gittin ellere , değil mi ki ben diye...Hiç bilmediğin tenleri ısıttın gizlice. Değil mi ki adımı sayıklayıp da , uyandın tanımadığınyataklarda. İstemem artık!Kirlenmiş; Aşkımıza bakir kalamamış tenini.Git günahlarını affedecek kendin gibi birini bul. Nefretim aşkımdan büyük bu gece. Ben sana kurdum saatlerimi . Ama cesaretini toplayıp da gelme yanıma... Bende içime bir tohum ektim. Sen gittikten sonra. Akıttığım her birdamla gözyaşımla suladım o tohumu.O tohum yeşerdi. Güzel bir çiçek oldu, her dalında yeni bir ümit oldu , her çiçeği bir umut oldu tomurcuklandı.Adını AŞK koydum. Küllerimden doğdu , içimde yeşerttiğim bir tohumdu , şimdi ise çiçek oldu. AŞK bu gece sana kurdum saatlerimi. Geleceğini bile bile. Arındı ruhum , gidenden kalanlardan. AŞK..!! Sana kurdum saatlerimi . Elbet Geleceksin..!! alıntı
__________________ |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@alemim.net adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |