![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: Günes oLmayan Yerde Mesaj Sayısı: 9,009Hobisi: folklör sinema yüzme tenis Meslek: student Ruh Halim:
Aktiflik: 88% Bağlı Kalma: 99% | ![]() "elif" karanlıkta oturuyordu bir "be" bulsa, açılacaktı yolu; ama sırdı "be" "elif" sırrın varlığını bile bilmiyordu oysa gelmesi gerekiyordu be'nin... gelmesi ve ayağına düşmesi elif'in ... Her elif'in yolunu açacak bir "be" yaratan bir yar var ki; kelam'ını başlatır bir "elif" ile...cümle içinde elif'in varlığını hissettirir sabretmeyi bilene. Elif'i cümleye sevdirir; cümleye elif'i faydalı kılar. Kelam'ını kalbe vahiy kılan bir yar var ki, elif'liğinin idrakinde olmayan her yürek için büyük sıkıntılar verir; bu, o yar'in merhametindendir, fazlındandır. elif... yar'sızlığı seçtiğin gün, be'nin yakınlığına el çevirdiğin gündür; aşk'ı anlatan bir cümle başlamaz artık...yusuf'un kıssası başlamaz artık; karanlık bitmez, kuyudan çıkmaz bir sultan; züleyha'nın yüreği aklanmaz aşk'la... elif... yar'sızlığı seçtiğin gün, onulmaz yaralar açılır yüreğine; varlığından bihaber olduğun o belde-i ahsen'e...artık sen hüzün mevsimini yaşarsın her dem; inşirahı dileyen dilin yorulur, aşk'ı dileyen yüreğin yorulur.İnşirahı dilersin her dem; zikri özleyen gecelerin şikayetini duyar kulakların, dilin damağını özler...dilin yar'in adını özler; nefese dokunmayı özler... elif... yar'sızlığı seçersen, be'nin yanında olduğunu hissedemezsin.Aşk'ı anlatırlar sana, vasfının "arayan" olduğunu anlayamazsın.Girdiğin her sokakta oyalanırsın; be'nin sokağına varmaz ayakların; aşk'ın sokağına varmaz... elif... aşk hatrına "gelen'e" yakın tut yüreğini... kapatma kapini baskalarina da... Nazan Bekiroğlu / Cam ırmağı Taş gemi /
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanmasam!.. Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra, Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım.. İnanmasam!!.. Bıraktığım yol tekrar bana dönerken, Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim.. İnanmasam!!!.. LâL olmazdı bakışlarım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın ELif HaLi ![]() ![]() ![]() ![]() Konu GuLCe tarafından (24.06.08 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |