![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: uzaydan Mesaj Sayısı: 908Hobisi: giciklik Meslek: tamirci Ruh Halim:
Aktiflik: 7% Bağlı Kalma: 99% | Zencilerin Dilekleri Bir gün 10 zenci yolda giderken bir lamba bulurlar ve icinden cini cikartirlar. Cin :"Dileyin benden ne dilerseniz ama hepinizin bir dilek dileme hakki var." 1. Zenci: "Ben beyaz olmak istiyorum" der 10. Zenci tebessüm etmeye baslar 2. Zenci: "Bende beyaz olmak istiyorum" der 10. Zenci siritmaya baslar 3. Zenci: " Benide beyaz yap" der 10. Zenci bu sefer kahkaha atmaya baslar 4. Zenci: "Benide beyaz yap" der 10. Zenci artik gülmekten ölüyor 5. 6. 7. 8. derken 9. Zenci " Beni de beyaz yap cin" der 10. Zenci artik gülmekten nefes alamaz ve cin 10. zenciye "dile benden ne dilersen" der. 10. Zenci: " Hepsini tekrar zenci yap" der.... |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@alemim.net adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |