![]() |
|
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| DuNYa Haberleri Dunyanin Her tarafindan Gelen Haberler !!! |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Üyelik tarihi: Jun 2008 Durumu: Mesaj Sayısı: 4,908 Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 57% | DSÖ'den Bakan Akdağ'a ödül Dünya Sağlık Örgütünce (DSÖ), ''Dünya Tütüne Hayır Günü'' kapsamında Bakan Akdağ'a Ulusal Tütün Kontrol Programı geliştirilmesine yönelik çalışmaları nedeniyle ödül verildi. More...
__________________ Saygilarimla, SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!! |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ödül Töreni Naklen Verilecek | n@r_cicegi | Haber Arşivi | 0 | 02.06.08 23:52 |
| Youtube'a Sonunda Bakan Eli De Değdi | n@r_cicegi | BiLim Ve Teknoloji | 1 | 29.05.08 17:18 |
| Varmı Bana Yan Bakan | NUR | HikayeLer | 0 | 23.05.08 02:47 |
| Türk Çevreciye İngiltere Prensesi'nden Ödül | n@r_cicegi | Haber Arşivi | 0 | 22.05.08 12:18 |
| VarLigin ÖdüL, YokLugun öLümdü Bana | GuLCe | Resimli Şiirler | 0 | 08.05.08 21:08 |
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@alemim.net adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |