![]() |
|
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| DuNYa Haberleri Dunyanin Her tarafindan Gelen Haberler !!! |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Üyelik tarihi: Jun 2008 Durumu: Mesaj Sayısı: 4,908 Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 57% | Pekin'de en çok Türk sporcu atletizmden Türkiye'nin Pekin Olimpiyatları'na en fazla sayıda sporcu göndereceği branş atletizm olacak. Atletizm Federasyon başkanı Mehmet Terzi, olimpiyatlarda en az dört madalya beklediklerini söyledi. More...
__________________ Saygilarimla, SiZLeR iCiN CaLiSiYoRuM !!!! |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| TüRK Hastaliklari | Apple_GirL | Komik Yazılar | 4 | 22.05.08 16:33 |
| Serbest Güreş'de Ahmet Gülhan Pekin'de Yok | n@r_cicegi | Spor Arşiv | 0 | 20.04.08 22:45 |
| Yurtdışındaki Türk Çocukları için Türkçe ve Türk Kültürü Öğretim Programı | n@r_cicegi | Genç GündeM | 4 | 17.03.08 19:18 |
| Türk YaLanLarı | BoDrUmLu1905 | Komik Yazılar | 1 | 04.03.08 20:28 |
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@alemim.net adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |