![]() |
|
| AleMiM Ana Sayfa | Forum Ana Sayfa | BiZiMDiYaR | PoSoFChat | MP3 | TurkChat.NL | SohbetChat | ChatSohbet | Online BizimFM Radyo | http://www.alemim.net/forum/ |
| |||||||
| Kayıt ol | aLeMiM Paylasim Forumlari | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
| Bir GüLsen Yeter ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Mesaj Sayısı: 2,458 Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 99% | sa arkadaslar hepimizin ortak sorunu format sonrası program aramaktır iste size arsivlik bir program deposu güle güle kullanın Windows XP SP2 için Windows Internet Explorer 7 Dosya Adı: IE7-WindowsXP-x86-trk.exe Sürüm: 7.0 Yayınlandığı Tarih: 18.01.2007 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 14.1 MB ------------------------------------------------------------------------------------------------- Windows Live Messenger 8.0.0812.00 Türkçe Sürüm : 8.1.0178 Boyut : 15.9 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corporation Eklenme Tarihi : 30-01-2007 ---------------------------------------------------------------------------------------- Windows® Defender File Name: WindowsDefender.msi Version: 1593 Date Published: 11/8/2006 Language: English Download Size: 4.9 MB ------------------------------------------------------------------------------------------------- Microsoft .NET Framework 3.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi Dosya Adı: dotnetfx3setup.exe Sürüm: 3.0 Yayınlandığı Tarih: 21.11.2006 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 2.8 MB ---------------------------------------------------------------------------------------- Windows XP için Windows Media Player 11 Sürüm : 11 Türkçe Boyut : 24.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corp. Eklenme Tarihi : 26-01-2007 --------------------------------------------------------------------------------------- DirectX End-User Runtime Web Installer File Name: dxwebsetup.exe Version: DX Date Published: 2/2/2007 Language: English Download Size: 45 KB - 31.7 MB* -------------------------------------------------------------------------------------------- Adobe Flash Player v9Shockwave Flash PlayerAuthorware Player -------------------------------------------------------------------------------------------- Windows Installer 3.1 Redistributable v2 - Türkçe Sürüm: 3.1.4000.2435 Bilgi Bankası (KB) Makaleleri: KB893803 Yayınlandığı Tarih: 02.09.2005 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 2 KB - 2.5 MB* ------------------------------------------------------------------------------------------------- Java Sanal Makinesi Microsoft Virtual Machine Güvenlik PaketibrHızlı AçıklamabrBu güncelleştirme Microsoft sanal makinesindeki Microsoft VM eksiklikleri giderir. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Java SE Runtime Environment 1.6.0 b105 Sürüm : 1.6.0 (b105) Boyut : 12.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Sun Microsystems Eklenme Tarihi : 21-02-2007 --------------------------------------------------------------------------------- Adobe Reader Sürüm : 8.0.0 Boyut : 20.8 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Adobe Systems Inc. Eklenme Tarihi : 16-12-2006 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Microsoft Reader 2.1.1 İngilizce ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Winamp Surround Edition Türkçe Yama Sürüm : 5.33 Boyut : 6.4 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Nullsoft Eklenme Tarihi : 21-02-2007 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ WinRAR Türkçe Sürüm : 3.70 Beta 4 Boyut : 1.18 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 40 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alexander Roshal Eklenme Tarihi : 03-03-2007 ------------------------------------------------------------------------------------- Turing Translator Sürüm : 7.01 Boyut : 1.85 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : ingtur Eklenme Tarihi : 31-12-2006 --------------------------------------------------------------------------------------------- Nero Burning Rom Premium Türkçe Sürüm : 7.5.9.0 Boyut : 196 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Ahead -------------------------------------------------------------------------------------- FlashGet Sürüm : 1.81.1002 Boyut : 3.37 Mb Kullanım İzni : Reklamlı (Adware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Amaze Software Eklenme Tarihi : 30-01-2007 ---------------------------------------------------------------------------------- Winzip 11 --------------------------------------------------------------------------- System Mechanic Professional v6.0s --------------------------------------------------------------------------------- Quick Time 7.0.3.25 PRO ---------------------------------------------------------------------------------- Real Player 10.5 Gold ----------------------------------------------------------------------------------- Sistem Yedekleme Yazılımı Symantec Norton Ghost 11 --------------------------------------------------------------------------------------- TV Matik --------------------------------------------------------------------------------------------- Mozilla 1.7.12 Türkçe ------------------------------------------------------------------------------------------------ Kaspersky Internet Security 6.0 Full+key+tr Yama 2006 --------------------------------------------------------------------------------------------------- Kaspersky Internet Security 2006 Türkçe işte Kaspersky İnternet Security 05.12.2007 key kara listeye alınanlara müjde Sürüm : 6.0.2.675 Beta Boyut : 21 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 3 Ay + Keylerle Full Olacak Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Kaspersky Lab Eklenme Tarihi : 10-03-2007 -------------------------------------------------------------------------------------- K-Lite Mega Codec Pack Sürüm : 1.67 Boyut : 30.9 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : KL Software Eklenme Tarihi : 08-03-2007 ---------------------------------------------------------------------------------------------- Microsoft Office Enterprise 2007 Deneme Sürümü Dosya Adı: Enterprise.exe Sürüm: 1 Yayınlandığı Tarih: 14.02.2007 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 499.9 MB
__________________ Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!! Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ... ♥ i Love you ALemim ♥ ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |