![]() |
|
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: Belçika Mesaj Sayısı: 848 Ruh Halim:
Aktiflik: 75% Bağlı Kalma: 99% | Hido'yla Basketbol Keyfi ![]() Hido'yla Basketbol Keyfi NBA takımlarından Orlando Magic’te forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, İstanbul’da "Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Yaz Spor Okulları" adıyla açacağı yaz spor okullarını tanıttı. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulundan İdari kadro ve antrenörlerin gözlemleri ve uygulanacak puanlama kriterleri ile seçilecek olan dört başarılı sporcu-öğrenci Hidayet ile birlikte 1 hafta boyunca Amerika, Orlando’da basketbol eğitimi alma şansını da yakalayacak. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okullarında çalışmalar; 16 Haziran - 11 Temmuz tarihlerinde 1. dönem, 14 Temmuz - 08 Ağustos tarihinde 2. dönem ve 11 Ağustos - 05 Eylül tarihinde 3. dönem olarak devam edecek. Ayrıca 6 Temmuz–13 Temmuz tarihleri arasında Bodrum kampı ile hem tatil hem de spor yapma imkânı olacak. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulunda, basketbolun yanı sıra, voleybol - tenis - yüzme - futbol - resim - görsel eğitim – yoga – gezi programları - Fransızca eğitim imkanı sunuluyor. Dönem sonu organizasyonlarında sporcular; ailelerine ve konuklara dönem içinde öğrendikleri bilgileri sergileyecek, düzenlenecek yarışmalarda eğlenme imkânı bulacak ve organizasyon sonunda dönem sonu başarı belgeleri ile ödüllendirilecek. Ayrıca yaz Basketbol ve Spor Okulun çalışmalarında kampın başladığı ilk gün, Bayan Basketbol Milli Takımımızın Kuvvet-Kondisyon Antrenörü ve Hidayet Türkoğlu’nun özel antrenörü Muratcan Üner danışmanlığında tüm sporcu-öğrencilerin Fiziksel-Anatomik ölçümleri, yağ, kas, kemik oranları ölçümleri yapılacak ve dönem boyunca gelişimleri takip edilecek. HIDAYET TURKOGLU OFFICIAL WEB SITE adresinden gelişmeleri takip edebilirsiniz. Tam gün Program: 08:30 Kampüse Geliş 08:30 - 08:45 Günaydın Sabah Sporu 09:00 Ana Branş Basketbol 10:15 Ana Branş Yüzme - Tenis 11:30 Dinlenme ve Sosyal Etkinlik (Resim - Fransızca - Drama - Satranç - Eğitsel Oyunlar - Zeka Oyunları) 12:00 - 13:00 Öğle Yemeği 13:00 - 14.00 Sosyal Etkinlik (Resim - Fransızca - Drama - Satranç - Eğitsel Oyunlar - Zeka Oyunları) 14.00 - 15.00 Görsel Eğitim 15.00 - 15.30 İkindi Kahvaltısı 15.30 - 16.00 Dinlenme - Oyun Parkı 16.00 - 17.15 Yardımcı Branş Antrenmanı 17.20 Servis Kalkışlarına Hazılık 17.30 Kampüsten Ayrılış Haftaiçi Çarşamba günleri İstanbulun değişik Müze, tarihi ve bilim merkezlerine geziler düzenlenecektir. Yarım gün Program: 08:30 Kampüse Geliş 08:30 - 08:45 Günaydın Sabah Sporu 09:00 Ana Branş Basketbol 10:15 Branş seçimine göre Yüzme - Tenis - Basketbol - Futbol - Voleybol 11:30 Dinlenme ve Sosyal Etkinlik (Resim - Fransızca - Drama - Satranç - Eğitsel Oyunlar - Zeka Oyunları) 12:00 - 13:00 Öğle Yemeği 13:00 - 14.00 Sosyal Etkinlik (Resim - Fransızca - Drama - Satranç - Eğitsel Oyunlar - Zeka Oyunları) 14.00 - 15.00 Görsel Eğitim FİYATLAR AÇIKLANDI Öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı da verilecek olan her 3 dönem için belirlenen fiyatlar şu şekilde: Tam Gün ücreti 750 YTL + KDV Nakit Ödemede 700 YTL + KDV Kıyafetleri Adidas tarafından karşılanacak olan Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu, Saint Joseph'liler Derneği üyeleri ve Özel Küçükprens İlköğretim Okulu Öğrencilerine % 20 indirim uygulayacak. Kaynak: Hürriyet
__________________ RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |