![]() |
|
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Sabitlink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Üyelik tarihi: Feb 2008 Durumu: Nerden: Günes oLmayan Yerde Mesaj Sayısı: 8,374Hobisi: folklör sinema yüzme tenis Meslek: student Ruh Halim:
Aktiflik: 87% Bağlı Kalma: 99% | ![]() Sevdiğim Kadın Adları Gibi /... ![]() Bana şöyle bir bak diyorsun Alıcı gözüyle, tepeden tırnağa Yeni dalınmış bir uyku gibi bak Çobanların söndürmeyi unuttuğu dağ ateşi Kaleden kaleye uçurulan ak güvercin ![]() Rüzgara emanet edilen fısıltı gibi Yazdan kalma bir gün gibi bak bana Bana şöyle bir bak diyorsun Posta kutusuna gece yarısı bırakılan bir mektup gibi Kızağından kayıp bitmeden denize inen bir tekne Gökyüzünün deniz yıldızlarıyla dolduğunu gören Bir dalgıç gibi bak Akşam kırılmaya başlarken içimde Dağılan bir ilkokulun zili gibi bak bana Bana söyle bir bak diyorsun Bir ışın demetine sarılır gibi bak Unuttuğum ve istemesem de Yüzlerini bir türlü anımsayamadığım Çocukluk arkadaşlarım gibi Kahve fincanına damlayan gözyaşı Kara düsen kan damlası gibi Diyorsun ki- evet, mavi gözlerinden bile ürpertici bu- Kınından çıkarılan bir hançer gibi bak bana Bana söyle bir bak diyorsun Yaşama sevincini sana ben veriyormuşum gibi Sevgilin olmasam da sevgilinmişim gibi bak Kumsalda bırakılan ayak izi ![]() Kanadın üzerine değen bulut gibi Kayalıklara sürüklenen bir gemiye Yanıp sönen deniz feneri gibi bak bana Çünkü unutmamanın eşiğidir Ve anımsamanın kapısıdır bakmak Sevgili İrem Bunun için bile kibrit çakılabilir ![]() Okyanusun kıyısında Karanlıkta Bir kedi gözü gibi Pençeleriyle dolaşırken AŞK. Akgün Akova
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanmasam!.. Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra, Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım.. İnanmasam!!.. Bıraktığım yol tekrar bana dönerken, Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim.. İnanmasam!!!.. LâL olmazdı bakışlarım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın ELif HaLi ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |