![]() |
|
| | #1 (Sabitlink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Üyelik tarihi: May 2008 Durumu: Nerden: ...gecenin asaletinden... Mesaj Sayısı: 52 Ruh Halim:
Aktiflik: 0% Bağlı Kalma: 67% | zaman ince kum misali tane tane akıp gidiyordu parmakların arasından hep yüreğinin bir yerinde acı olarak kalacaktı. onu dindirmek için bir merhemi yoktu,zamanın da yitirmişti hepsini diğer yitirdikleri gibi... bu kadar acımasız olmalımıydı sanki.herşeyin en kötüsüyle tanıştım bu da bana vız gelir diyemedi,hayır bu defa değil. "birden son bulsa" diye söyleniyordu hep.aslında ikimizde biliyorduk ki aramızda en çok yaşamayı seven oydu. gözler herşeyin aynasıdır lafını boşuna sarfetmez yoksa kimse. belki de gözlerine bakıp inanmak istiyordu birşeylerin gerçekliğine,bu lafın arkasına gizleniyordu belki de umuyordu sadece... bir emek boşuna heba edilirmiydi yoksa?.peki emeğini verip karşılığını alamayanlar ne yapacaktı ? onların değilmiydi bu hoyrat koşturmacanın ödülü.hep birşeyler arkadamı kalmalı. ya da birşeyleri fedamı etmeli bomboş gözlerle sana bakan biri için.bizimki paranoyak bir hikaye.başı belirsiz, sadece ortasında bir son yaşıyoruz. herşey birbirine karışmış.eksik cümleleri noktalarla virgüllerle tamamlamaya çalışıyoruz tıpkı eksik hayatımızda birşeylerin,birilerinin boşluğunu doldursun diye başka hayatları harcadığımız gibi ellerimizde. birer katil damgası yapıştırmaya kalksalar onu da çarçur edeceğiz utanmak yerine. halimiz yok birşeylere...bir tokata öteki yanağı uzatmak şimdilerde asilliği değil bir kahroluşu simgelemekte. sızarken gözyaşları yanaklarımızdan,iki elimizin ortasında başımızı sıkarken kendi kendimize ettiğimiz yeminleri tutamayışımıza bu isyan. harcıyoruz teker teker zamanı da kum taneleri gibi. suçlu yok,suçlu zaman diyoruz.suçlu karşımızdaki...biz sadece öldüresiye sevdik. öldürdük....başkalarını da heba ettik. bir sondu bizim yaşadığımız paranoyak bir hikayede.gözyaşları sızarken adım adım bir uçuruma doğru,başkasına verecek hiçbirşeyin kalmayışındandı yakınmalarımız. adım adım ilerlerken bir boşluğa doğru,yürekte bir korku değil bir ferahlama var. bu defa bitecek.kimse bulamayacak.ben artık bir mavinin simgesiyim..beyazları özendiren.siyahları kıskandıran.ben artık bir gökyüzüyüm,noktalar yok virgüller yok. safım...en temizim ben artık....
__________________ ![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |