Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.08.08, 00:19   #1 (Sabitlink)
GuLCe

GuLCe´ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durumu: GuLCe isimli Üye şuanda  online konumundadır
Hobisi: folklör sinema yüzme tenis
Meslek: student

Ruh Halim: Melek

Aktiflik: 86%
Bağlı Kalma: 99%
Kalp Sanal Aşk (:

Bu cok güzel ilkbahar sabahinda deniz kenarina park ettigi arabasinda, bu sarkiyi mirildanarak denize bakiyordu kadin.. Arabadan cani inmek istememisti.. Oysa hava ne güzeldi.. Kara kis bitmis, ilkbahar gelmisti iste. Onun oralara karakis geliyordur su aralar diye gecirdi aklindan.Sonra ne güzel bir sarki bu diye düsündü.. Insanin icini burkarken ayni zamanda dudaklarin iradesizce sarkiya katiliyor..

Neydi onu bu kadar melankolik yapan.. sevdigini terketmisti. Bu güne kadar kac sefer terk edilip, terk etmisti.. Neydi onu bu terkediste bu kadar cok yikan? Onun yazdiklarini hatirladi.. ici burkuldu yine.. Daha ilk satirda hissetmisti onun bir ayrilik mektubu oldugunu..

Nasil kanmisti yalanlarina? Hani gelecekti? Hani uzakliklar onun icin sevgisini kamcilayan bir kirbacti.. Yollar uzadikca, onun sevgisi artiyordu hani.. Nasil inanmisti bu yalanlara?.. Neden bu kadar muhtacti sevilmeye.. Neden kanmisti.. Adinin bile O oldugundan emin olmadigi birine.. Tüm bunlari hak edecek ne yapmisti? Acaba adam, kadinin, ona oldugu kadar dürüst müydü? Yoksa hepsi koca bir hic miydi? Bombos hayallerle dolu birbucuk yilini düsündü.. Kalemi aldi eline ve yazmaya basladi...

Bir gün ask biter..
Anilarda tadi kalir..
Yarim kalan askin tadi..
Damaklarda saklanir..
Belki de yasanmayan asklar..
Bu yüzden hep tatlidir..

Siiri gözyaslari icinde okudu. Kalemi elinden birakti, arabadan cikti. Bu ara ne cok kilo verdim , bu ask sadece kilo vermeme yaradi diye düsünüp gülümsedi.. Hayir dedi 7 yil sonra siir yazmama yaradi, 7 yil sonra kalbim oldugunu hissetmeme, 7 yil sonra birini sevmenin ve 7 yil sonra sevilmenin ne güzel oldugunu hatirlamama, ilk defa adima yazilmis bir sarkida mutluluktan aglamama yaradi diye düsündü..

Arabaya gitti, cep telefonunu eline aldi.. Bir an öyle kaldi.. Arayip aramamak, arasinda bocaladi.. Cep telefonunu birakti ve kalemini alip yazmaya basladi.

Neye yarar yüregimiz dolu olmazsa askla,
Neye yarar bu dünya ,ask olmasa...
Yazilabilir miydi siir?
Cizilebilir miydi resim?
Sarkilar yürekten söylenir miydi böylesine?
Düsebilir miydik..?
Süzülen bir yaprak gibi sevginin kucagina..
Acilabilir miydik?
bir yelkenli gibi..
ask denizinin koynuna..
ask olmasa..

Gözlerindeki yaslari tekrar sildi, arabasini calistirdi, eve dogru sürdü..
Belki bir e-mail daha gelmistir diye düsündü..
Affet diyen.. Yüzünü bir gülümseme sardi..
ASK SANAL BILE OLSA GÜZELDi...

İnanmasam!..
Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra,
Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım..
İnanmasam!!..
Bıraktığım yol tekrar bana dönerken,
Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim..
İnanmasam!!!..
LâL olmazdı bakışlarım..

Aşkın ELif HaLi

Konu GuLCe tarafından (02.08.08 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir..